Dirigent

Sinds januari heeft Com nu met Sangh een nieuwe dirigent in de persoon van Stephan Pas.

.

Vorige dirigenten:

Wim Hazeu [1971]  ontving zijn eerste orgellessen van Peter Verhoeks, Wim van der Panne en Herman van Vliet.

In 1991 werd hij met sukses toegelaten aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag en behaalde daar de einddiploma’s Docerend Musicus [1996] en Uitvoerend Musicus [1998] Orgel en het Praktijkdiploma Kerkmuziek [1997] onder leiding van de docenten Johann Th. Lemckert en Marijke van Klaveren.

Hij was eerste prijswinnaar op het Nationaal Orgelconcours te Leiden [1995] en het Govert van Wijnconcours te Maassluis [1996].

Als concertorganist trad hij vele malen op in binnen- en buitenland (o.a. Schotland, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Oekraïne).

Van 1987 tot 1997 was hij als organist verbonden aan de Bethelkerk te Vlaardingen, en sinds 1997 is hij de vaste organist van de St. Agneskerk te Den Haag. Vanaf 1996 is hij de vaste repetitor van het Oratoriumkoor Cantando te Pijnacker.

Verder is hij als dirigent verbonden aan het Dameskoor St. Agnes en het Herenkoor Jubilate Deo in Laetitia te Den Haag, en de C.O.V. “Com nu met Sangh” te Sassenheim.

Als orgelbouwer is hij werkzaam bij Adema’s Kerkorgelbouw te Hillegom.

 
Dirigent Henk Gijzen

Henk Gijzen is meer dan 20 jaar dirigent geweest bij COV “Com nu met Sangh”.

In de loop van die jaren hebben onder zijn leiding diverse uitvoeringen plaats gevonden ( zie verder de webpagina “uitgevoerde concerten”).

Door zijn ziekte begin 2016 kon hij zijn taak als dirigent bij “Com nu met Sangh” niet langer verrichten en is de samenwerking in 2017  beeindigd.